NetDoktor mobil app 2021-06-26

NetDoktor Páciens applikáció kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a praxis és a páciens között. A Páciens applikáció teljes funkcionalitása NetDoktor medikai rendszert használó orvosok és asszisztensek, illetve betegeik számára érhető el, hiszen az adatok az orvosi szoftverből érkeznek és oda is futnak be.

Az applikáció kommunikáció, illetve e-rendelés funkcióival a praxis dolgozóival konzultálhatnakértesítést vagy éppen kérdőívet küldhetnek számukra, intézhetik gyógyszerfelírásukat

A kitöltött kérdőívek érkezéséről, gyógyszerfelírási kérelemről stb. az orvos a NetDoktor medikai rendszer Kommunikációs moduljában kap értesítést, ez a felület teszi lehetővé a beteggel való információ cserét.

A NetDoktor Páciens alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az Apple Store (iOS – iPhone) alkalmazás áruházakból.

A betegrendelésre történő időpontfoglalás praxisunkban továbbra is a megszokott rendben történik: vagyis elsősorban a rendelo@eix.hu email címen vagy a +36 609 3750 telefonon SMS-ben, kérjük, hogy időpontkérés miatt csak végső esetben telefonáljanak: fontos, hogy csak aznap reggel 07:30 és 08:00 óra között.

Regisztráció szükséges, majd az orvos kiválasztása után küldjön csatlakozási kérelmet számunkra. Ennek elfogadását követően már használhatja is mobiltelefonját a velünk való kapcsolattartás céljára.

Néhány praktika a sikeres regisztrációhoz:

Fontos, hogy gyermeke adataival regisztráljon és minden gyermekével külön-külön. Ha úgy gondolja, tölthet fel gyermekéről fotót is, mely csak a saját NetDoktor rendszerünkben látszik, a gyermek kartonja bal felső sarkában. Az orvost a Szolgáltatás keresővel tudja kiválasztani. Ennek legegyszerűbb módja: a kereső-szűrő (helye az alul lévő nagyító ikon) részbe beírjuk a helyhez Pannonhalmát (akár az irányítószám: 9090 megadásával) és/vagy a szakhoz a gyermek szót.

https://www.youtube.com/watch?v=ABJcoYpbOuU&t=3s

https://www.youtube.com/watch?v=020hCphojcs

Az applikáció letöltéséről részletes leírást itt talál: https://www.netdoktor.hu/paciensapp/sugo.pdf

https://www.netdoktor.hu/paciens/